CTEK MXS 3.8  Inteligentná nabíjačka

CTEK MXS 3.8 Inteligentná nabíjačka

(0x)
Akčné
7-stupňový, plnoautomatický profesionálny nabíjač. Nabíja 12V olovo-kyselinové batérie (vhodný pre gélové a rúnové technológie) od 1,2 do 85Ah. Údržba až do 130Ah.
Výrobca
CTEK
Záruka
24 mesiacov
Kód
MXS3.8
Dostupnosť
Skladom
Naša cena s DPH
74,20 €/ks
Naša cena bez DPH
61,83 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

CTEK Multi MXS 3.8 

MXS 3.8 je moderna mikroprocesorom riadená nabíjačka s patentovanou údržbou Float / Pulse pre použitie na batérie od 1.2Ah do 85Ah. MXS 3.8 rieši širokú škálu problémov, batérie a je ideálna nabíjačka pre každodenné použitie. Vlastnosti MXS 3.8 zahŕňajú diagnostiku stavu batérie na zistenie, či je možné získať a udržať náboj, patentovaný automatický Desulfatácia program a špeciálny režim "Snowflake" pre optimálne nabíjanie v chladných zimných dnoch. Patentovaná údržba Float / Pulse znamená MXS 3.8 je ideála pre dlhodobú údržbu. Celý proces testovania batérie, nabíjanie a údržbu možno ľahko sledovať na prehľadnom LED displeji.

MXS 3.8 je plne automatická "pripojiť a zabudnúť" 12V nabíjačka s 7 nabíjacimi krokmi a ponúka voliteľné 0,8 A a 3,8 A PROGRAMY. Režimy "Snowflake" pracuje na 3.8A PROGRAM. Široký rozsah nabíjanie všetkých olovených typov batérií od 1.2Ah do 85Ah až s ďalšou možnosťou údržby na 130Ah. Chránené proti striekajúcej vode a prachu doklad (IP65). MXS 3.8 má jednoduché a bezpečné použitie, zabezpečuje ochranu elektroinštalácie vozidla pri nabíjaní, ochranu proti prepólovaniu, proti iskreniu a proti skratu. MXS 3.8 ponúka záruku 5 rokov.



Spätný prúd je prúd, ktorý vybíja akumulátor, keď nabíjačka nie je pripojená k sieti. Nabíjačky Ctek majú veľmi nízky spätný prúd. 
Kvalita nabíjacieho napätia a nabíjacieho prúdu je veľmi dôležitá. Vysoké zvlnenie prúdu zahrieva akumulátor, čo znižuje životnosť kladnej elektródy. Vysoké zvlnenie napätia môže poškodiť iné zariadenie, ktoré je pripojené k akumulátoru. Nabíjačky akumulátorov Ctek produkujú veľmi čisté napätie a prúd s nízkym zvlnením.
 

Príslušenstvo:
• Krokosvorky
• ISKKonektor pre motobatérie M6 (očka)

Parametre

Parametre produktu  CTEK MXS 3.8 Inteligentná nabíjačka

Napájacie napätie
230 V
Frekvencia
50/60
Menovite výstupné napätie
12 V
Max.výst.prúd pri nabíjaní
3,8
5
Počet stupňov regulácie
7- stupňov, možnosť prepinania
8 autonatická, možnisť prepinania
Maximalna kapacita akumulátora
1,2-85
Hmotnosť
0,6 kg
Dĺžka
168 mm
Šírka
65 mm
Výška
38 mm

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články