Motobatéria Banner Bike Bull YB4L-B 12V 4Ah

Motobatéria Banner Bike Bull 50411 YB4L-B 12V 4Ah

(0x)
Energia od spoločnosti Banner pre motocykle a záhradné malotraktory.
Výrobca
Moto Banner
Záruka
24 mesiacov
Kód
MotoBYB4L-B
EAN
504 11
Dostupnosť
Skladom
Bežná cena
18,74 € s DPH/ks
Ušetríte
0,94 € s DPH
Naša cena s DPH
17,80 €/ks
Naša cena bez DPH
14,83 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

Ide o tradičné olovené batérie s kyselinovým elektrolytom. Tieto batérie možno teda s cieľom vykonať údržbu otvoriť a následne znova uzavrieť. S balením elektrolytu!
Priprava: Ak je otvor na odvod plynov utesnený, treba ho pred uvedením do prevádzky uvoľniť. Ďalej treba odstrániť ochranný kryt, pripadne hadičku na odplynenie na konci odstrihnúť.
Uvedenie do prevádzky: Akumulátor sa plní až po hornú značku, a to akumulátorovou kyselinou, ktorá ma hustotu 1,28 kg/l. Akumulátor i kyselina musia mať teplotu minimálne +10° C. Aby sa dosiahol maximálny štartovací výkon, odporúča sa po naplnení akumulátor krátko dobiť. Po dobití treba stav kyseliny v jednotlivých článkoch akumulátora skontrolovať a pripadne doplniť.
Pozor: Nádoby so zvyškami kyseliny odovzdajte do zberne problematického odpadu. Zamedzte uniku zvyškov kyseliny do kanalizácie. Prázdne nádoby likvidujte ako triedený umelohmotný odpad.
Nabíjanie: Nabíjací prúd (A) by mal predstavovať max. 1/10 kapacity akumulátora v Ah. Pred začatím tvorby plynov je možne tento nabíjací prúd krátkodobo prekročiť, pričom teplota kyseliny nesmie prekročiť +55° C (viď návod na nabíjanie pri nabíjacom prístroji). Po nabíjaní treba skontrolovať stav kyseliny v článkoch akumulátora a v prípade potreby doplniť destilovanou vodou.
Údržba: Vybitý akumulátor treba ihneď dobiť. Nikdy nenechávajte klesnuť hladinu kyseliny v akumulátore pod značku „MIN“. Na dopĺňanie používajte výhradne destilovanú vodu. Akumulátor udržujte čistý a skladujte ho na suchom, pokiaľ možno chladnom mieste (minimalizuje sa samo-vybájaci proces). Pri prevádzke dbajte na to, aby akumulátorové svorky boli pevne uchytene na  póloch akumulátora.

Parametre

Parametre produktu  Motobatéria Banner Bike Bull 50411 YB4L-B 12V 4Ah

Dĺžka
120 mm
Elektrolyt
Pribalený
Hmotnosť
1,5 kg
Kapacita C20
4
Napätie
12 V
Polarita
5
Šírka
70 mm
Vybíjaci prúd EN
56
Výška
92 mm

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články