CTEK MXS 5.0 new Inteligentná nabíjačka

CTEK MXS 5.0 new Inteligentná nabíjačka

(0x)
Akčné
8-stupňový, plnoautomatický profesionálny nabíjač. Nabíja 12V olovo-kyselinové batérie (vhodný pre gélové a rúnové technológie) od 1,2 do 120Ah. Údržba až do 160Ah.
Výrobca
CTEK
Záruka
24 mesiacov
Kód
MXS5new
Dostupnosť
Skladom
Naša cena s DPH
88,92 €/ks
Naša cena bez DPH
74,10 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

CTEK Multi MXS 5.0new
 

Nabíjač MXS5.0 „new“ je vylepšená verzia modelu MXS5.0. Nabíjač je vhodný pre nabíjanie všetkych druhov olovených akumulátorov – s tekutým elektrolitom, GELových aj AGM, údržbových aj bezúdržbových (nemajú viečka) ,trakčných, automobilových aj motocyklových, pre záložnézdroje (UPS), a podobne. Nabíjač MXS 5.0 „new“, ponúka najnovšie technológie vytvorené pre profesionálne nabíjačky značky CTEK. Táto nabíjačka môže vyriešiť veľa problémov spojených s vašou batériou. Nabíjačka spĺňa vysoké nároky bežných užívateľov. MXS 5.0 „new“ diagnostikuje stav batérie. Obsahuje rekondičný režim pre oživenie hlboko vybitých akumulátorov. Nabíjač je vhodný pre udržiavacie nabíjanie, nabíjanie optimalizovaný režim počas chladných zimných mesiacov. Jeho unikátny displej umožňuje užívateľovi sledovať celý proces nabíjania.

MXS 5.0 „new“ je plne automatická 8 kroková nabíjačka. Maximálny nabíjací prúd je 5 A. Je určená pre 12 V batérie od 1,2 do 120 Ah a je vhodná až do 160 Ah pre udržiavacie nabíjanie. Nabíjačka má IP 65 (chránené proti striekajúcej vode a prachu), zabezpečuje ochranu elektroinštalácie vozidla pri nabíjaní, ochranu proti prepólovaniu, proti iskreniu a proti skratu

 

MXS 5.0 je nabíjačka, ktorá ponúka najmodernejšie technológie, ktoré bolí predtým k dispozícii iba v profesionálnej produktovej rade. Nabíjačka môže riešiť širokú škálu problémov súvisiacimi s batériou, a je ideálna pre užívateľov s vysokými nárokmi. MXS 5.0 ponúka funkcie, ako rekondičná funkcia, ktorá obnovuje hlboko vybité batérií, unikátne udržiavacie nabíjanie, režim pre optimálne dobíjanie počas chladných zimných dní a AGM abíjanie náročných batérie (napr. Optima). Unikátny displej umožňuje užívateľovi sledovať celý proces nabíjania. MXS 5.0 je plne automatická 8-kroková nabíjačka, ktorá dodáva voliteľné 0,8 alebo 5A 12V batériam od 1,2-110Ah a je vhodná pre udržiavacie nabíjanie až do 160Ah. Nabíjačka je klasifikovaná ako IP 65 (striekajúca voda a prach), ochrana automobilovej elektroniky zabraňujúca iskreniu, ochrana proti prepólovaniu a skratu. Je dodávaný s 5-ročnou zárukou.

Spätný prúd je prúd, ktorý vybíja akumulátor, keď nabíjačka nie je pripojená k sieti. Nabíjačky Ctek majú veľmi nízky spätný prúd. 
Kvalita nabíjacieho napätia a nabíjacieho prúdu je veľmi dôležitá. Vysoké zvlnenie prúdu zahrieva akumulátor, čo znižuje životnosť kladnej elektródy. Vysoké zvlnenie napätia môže poškodiť iné zariadenie, ktoré je pripojené k akumulátoru. Nabíjačky akumulátorov Ctek produkujú veľmi čisté napätie a prúd s nízkym zvlnením.
 

Príslušenstvo:
• Krokosvorky
• ISKKonektor pre motobatérie M6 (očka)

Parametre

Parametre produktu  CTEK MXS 5.0 new Inteligentná nabíjačka

Napájacie napätie
230 V
Frekvencia
50/60
Menovite výstupné napätie
12 V
Max.výst.prúd pri nabíjaní
5
Počet stupňov regulácie
8 autonatická, možnisť prepinania
Maximalna kapacita akumulátora
1,2-120
Hmotnosť
0,6 kg
Dĺžka
168 mm
Šírka
65 mm
Výška
38 mm

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články